Villa  - Trygga tak i världsklass

Villa – det lyhörda familjeföretaget

Villas ägare Sakari Lehtola påminner ofta och gärna personalen om att kundnöjdhet är en konkurrensfördel som skall vårdas med omsorg genom att ta ansvar i alla lägen.

Företagets ägare Sakari Lehtola påminner ofta och gärna personalen om att kundnöjdhet är en konkurrensfördel som skall vårdas med omsorg genom att ta ansvar i alla lägen.

Villa är resultatet av flera generationers kärlek till hantverket. Med en ägare som klev upp på sitt första tak redan på tidigt 80-tal, är Villa det genuina familjeföretaget. Med 30 års samlad erfarenhet av att jobba med privatpersoner är Villa ett företag med märkbar lyhördhet för kundens önskningar och behov. Just denna lyhördhet ligger till grund i allt vi tar oss för. Inte bara lyhördhet för kunden, utan också den egna personalen.

Om Villa är ett familjeföretag, är personalen också en del av familjen. Bara tillsammans kan vi göra ett bra jobb. Vi känner till vår personals individuella styrkor och ser till att rätt person utför rätt arbete – på rätt plats och i rätt tid. För oss är det viktigt med en öppen dialog, vare sig det gäller kunder eller personal. Vi tar tacksamt emot feedback av den enkla anledningen att det är så vi utvecklas. Detta samspel mellan personal, kunder och företag är det som bygger Villas verksamhet. Med trygghet och förtroende som grogrund, kan vi fokusera på det vi kan bäst: trygga tak i världsklass.

BraByggare

Hem_02Kontakta Villa


info@villahusrenovering.se
Tel-Växel. 010 – 455 08 60
www.villahusrenovering.se

REGION ÖREBRO
VILLA Husrenovering
Skogstorpgatan 3 C
692 71 Kumla

REGION DALARNA
Trätäppvägen 37
785 43 Mockfjärd

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Jobba hos oss

Är kvalitet viktigt för dig? Har du en vilja att ständigt utvecklas och bli bättre? Brinner du för kunden?Då kanske du passar in i Villa-teamet. För oss är det viktigt att våra anställda har ambitionen att tillsammans driva företaget mot nya mål och vara en förebild i branschen.

Lediga tjänster

Villa söker säljare – läs mer

Ditt namn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer och ort (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Meddelandeämne

Ditt meddelande