Villa  - Trygga tak i världsklass

Villa – det lyhörda familjeföretaget

Villas ägare Sakari Lehtola påminner ofta och gärna personalen om att kundnöjdhet är en konkurrensfördel som skall vårdas med omsorg genom att ta ansvar i alla lägen.

Företagets ägare Sakari Lehtola påminner ofta och gärna personalen om att kundnöjdhet är
en konkurrensfördel som skall vårdas med omsorg genom att ta ansvar i alla lägen.

Villa är resultatet av flera generationers kärlek till hantverket. Med en ägare som klev upp på sitt första tak redan på tidigt 80-tal, är Villa det genuina familjeföretaget. Med 40 års samlad erfarenhet av att jobba med privatpersoner är Villa ett företag med märkbar lyhördhet för kundens önskningar och behov. Just denna lyhördhet ligger till grund i allt vi tar oss för. Inte bara lyhördhet för kunden, utan också den egna personalen.

Om Villa är ett familjeföretag, är personalen också en del av familjen. Bara tillsammans kan vi göra ett bra jobb. Vi känner till vår personals individuella styrkor och ser till att rätt person utför rätt arbete – på rätt plats och i rätt tid.

För oss är det viktigt med en öppen dialog, vare sig det gäller kunder eller personal. Vi tar tacksamt emot feedback av den enkla anledningen att det är så vi utvecklas. Detta samspel mellan personal, kunder och företag är det som bygger Villas verksamhet. Med trygghet och förtroende som grogrund, kan vi fokusera på det vi kan bäst: trygga tak i världsklass.
Hem_02
info@villahusrenovering.se

Tel-Växel. 019- 58 02 23

www.villahusrenovering.se

VILLA Husrenovering

Norra Mosvägen 6

692 71 Kumla