Villa  - Trygga tak i världsklass

Trygga tak

I den här ordningen jobbar vi på Villa husrenovering. Vår långa erfarenhet har lärt oss vad du som privatkund värderar och behöver, och det är du och ditt behov som är i fokus för oss.

1. Kostnadsfritt hembesök

Trygga_tak_02 Du behöver inte besvära dig med att mäta, snickra eller ens åka till en bygghandel. Istället kommer vår takmästare hem till dig och tittar på ditt tak. Tillsammans diskuterar ni era behov och önskemål och ni kan ställa frågor till en riktig takexpert. Vår takmästare gör en fullständig kontroll av taket och dokumenterar alla detaljer inför takbytet. Vi presenterar en helhetslösning för just ert tak —självklart till ett fast pris. Om ni önskar kan ni samtidigt göra en beställning, enkelt och bekvämt.

2. Materialleverans

Vi levererar allt material som behövs i god tid inför takbytet. På detta sätt finns allt som behövs när takläggarna anländer och bytet av ert nya tak går snabbt och enkelt. För bästa resultat använder vi material av hög kvalitet från välkända leverantörer.

3. Takmonteringmonteringsbild

Våra certifierade takläggare kommer och byter ert tak. Självklart följer vi gällande normer, byggregler och rekommendationer för takläggning. När ert nya tak är färdigmonterat tar vi hand om allt byggavfall och ser till att det hamnar på närmaste återvinningsstation.

 

 

4. Besiktning och överlämningTrygga_tak_04

Tillsammans med vår takmästare går ni igenom det utförda arbetet och fyller i ett besiktningsprotokoll. Vi överlämnar en väldetaljerad dokumentation om de arbeten som är gjorda och ni får givetvis en skriftlig garanti för arbete och material, allt enligt gällande regler och bestämmelser.  

 

Råd om tak

Förmodligen är taket den mest slitstarka delen av ditt hus. Det ska stå emot väder och vind. Och det ska vara snyggt. Se på ditt tak, andra gör det. Även ett tak har sina svaga punkter. Men genom att genomföra en takrenovering skyddar du inte bara taket utan även allt som finns under taket. Vissa saker kan du åtgärda enkelt, men det finns också tecken som tyder på att en takrenovering närmar sig. Det är alltid bättre att göra en takrenovering innan skadan är skedd. Gör det till en rutin att inspektera ditt tak ett par gånger om året. Bästa tiderna är våren och hösten, innan vintern kommer. Våra takmästare hjälper er med en kontroll av ert tak och våra takläggare genomför själva takbytet.

Reparera taket i tid så slipper du oroa dig. Oavsett om du väljer betongpannor eller plåt-tak så kommer du att göra en riktigt bra investering, materialen är nämligen oerhört hållbara och tål att utsättas för vårt tuffa nordiska klimat. Med vårt sortiment av betongpannor och plåt-tak har vi något som passar såväl lantstället och lekstugan som den arkitektritade tvåplansvillan. Så vad passar bäst på ditt hus? Kloka husägare tänker på taket först. Självklart vill vi att du ska välja en snygg taklösning som passar till just ditt hus. Oavsett vad du väljer kommer ditt tak att hålla i många år! Att lägga nytt tak kan upplevas som ett stort projekt, men det behöver inte vara komplicerat. Hos oss får du all hjälp du behöver, så som takpannor, plåt-tak, underlagstak, tätning, taksäkerhetstillbehör m.m. självklart alltid monterat och klart. Vi brukar säga att taket är husets starkaste fasad, vi hjälper dig se till att det förblir så.

Garantier

Garantier_01Nöjd kund-garanti

Vi på Villa tar stor stolthet i vårt yrke och det märks inte minst på vår nöjdkund-garanti. Allt material som används till ditt takbyte är kvalitetsäkrat och godkänt. Dessutom ser vi också till att kvalitetsäkra hantverket. Tillsammans med vår takmästare går ni igenom det utförda arbetet och fyller i ett besiktningsprotokoll. Vi överlämnar en väldetaljerad dokumentation om de arbetsfaser som är gjorda och ni får givetvis en skriftlig garanti för arbete och material, allt enligt gällande regler och bestämmelser.

 

Tätt tak-garantiSolution_Tak_diplom_Villahusrenovering

Önskar du ett tätt tak med förmodligen marknadens bästa garanti? 30 års vattentät funktionsgaranti med Matakis underlagstäckning MB 380. Ett tak utsätts för en mängd svåra belastningar; regn, snö, solstrålning, vind mm. Dessa påfrestningar varierar från plats till plats, och som husägare kan du ha speciella förväntningar på vad taket skall klara, och speciella förutsättningar för vad som kan göras. Varje tak är unikt och det går inte att helt allmänt säga vilken lösning som är ”bäst”. Oavsett om du ska bygga nytt eller renovera ett tak bör du känna till hur ett tak fungerar och reagerar på sin omgivning och förutsättningar.

Väljer du att anlita Villa Husrenovering som är utbildad av Mataki i Solution Tak så erbjuds du en 30-årig vattentät garanti vid val av underlagstäckningen Mataki MB 380. Utbildningen ger stora insikter, idéer och lösningar för olika typer av takkonstruktioner. Dessutom går man igenom olika påfrestningar och fuktförhållanden. Stort fokus läggs på fukt och mögel och hur ett tak faktiskt fungerar. Man lär sig hur man väljer rätt underlagstäckning för en specifik takkonstruktion och mycket mer. “För oss på Mataki är det viktigt att utbilda de som arbetar med våra material och att erbjuda säkerhet för dig som kund genom att erbjuda marknadens mest omfattande garantier. Vi har produktgarantier som löper från 10 år till 30 år och vi erbjuder som vi berättat om en 30-årig vattentät garanti gällande MB 380. Givetvis följer garantin fastigheten. Kontakta oss om du vill veta mer

Garantier_02

Unik garanti

Detta är en unik garanti eftersom den vanligen förekommande produktgarantin endast garanterar den enskilda takpannans frostbeständighet, hållfasthet och täthet. 
Vi är ledande inom tak, alla våra taklösningar är noggrant testade och tillverkade för vårt tuffa klimat.